
בהשקעה של כ-6 מיליון ש״ח ולאחר שיפוץ מקיף: נחנכה השבוע בריכת השחייה המיתולוגית בעמידר בבת-ים
בטקס חגיגי שהתקיים השבוע נחנכה בריכת השחייה העירונית המיתולוגית בעמידר לאחר שיפוץ מקיף בהיקף של כ-6 מיליון ש"ח. הפרויקט בוצע בשיתוף משרד הספורט והביא להתחדשות מלאה של המתחם המיתולוגי.
במסגרת השיפוץ שודרגו שתי הבריכות במתחם והוחלפו כל מערכות ההפעלה. הבריכה הקטנה, שהייתה מושבתת, שוקמה במלואה וחזרה לפעילות. המתחם כולו עבר התחדשות הכוללת: שיפוץ הלובי והמשרדים, חידוש מערך המקלחות והשירותים, הקמת חדר כושר בקומה העליונה והתקנת מערכות מיזוג מתקדמות.
בנוסף, ניתן דגש על בטיחות המתרחצים עם התקנת מעקות חדשים העומדים בתקנים המחמירים ביותר. המתחם הונגש במלואו לאנשים עם מוגבלויות, והשטח החיצוני פותח מחדש כולל מדשאות מטופחות.
בת-ים משקיעה רבות בתחום הספורט, ומובילה פרויקטים רבים כגון: הספורטק המשוכלל שעתיד להיפתח בקרוב, שיפוץ בריכת השחייה, שיפוץ אולמות ספורט ומתקנים נוספים, מרכזי מצוינות בתחום הספורט לילדים ולנוער, אירועי ספורט לכלל התושבים וחלוקת מלגות לספורטאים מצטיינים ועוד.
השנה, העיר בת-ים השיגה הישג מרשים כאשר דריה גולובטי, ספורטאית תושבת העיר, נבחרה לייצג את ישראל באולימפיאדה בפריז בתחום השחייה. הישג זה הוא עדות ברורה להשקעה הרבה של העיר בשחייה ובתחום הספורט בכלל. דריה, שהייתה אלופת ישראל בשחייה חופשית וזכתה במאות מדליות ותארים, סיפרה כי בית הספר “רמות” בו למדה סייע לה להשלמת בגרויות למרות האימונים והמחויבויות הרבות. היא גם ציינה כי בהפועל בת-ים זיהו את כשרונה כבר בגיל צעיר, השקיעו בה, ובגיל 14 הצטרפה לנבחרת הלאומית הבוגרת, שם השיגה הישגים מרשימים.
ראש העיר בת-ים, צביקה ברוט: "אני מתרגש להיות כאן! הבריכה הזו נפתחה שאני הייתי בכיתה ה׳ והביאו אותנו לשיעורי שחייה כאן. כשראינו את המקום לפני כמה שנים ידענו שאנחנו חייבים לדאוג לשיפוץ נרחב. היום, לאחר השיפוץ השחיינים והשחייניות יוכלו להנות מהבריכה המעולה שלנו ולהתאמן ברמה הגבוהה ביותר. נקווה שנפגש תמיד בהישגים שלכם גם כאן בבריכה וגם על הפודיום במקומות אחרים. בהצלחה רבה ותודה רבה לכל העוסקים במלאכה."
פרסומת